Praktijk

Natuurgeneeskundige praktijk Krizia kenmerkt zich als een praktijk die werkt met iriscopie en de VEGA test als diagnosemiddel. Fytotherapie, orthomoleculaire therapie, voeding en bachbloesems zijn onder ander therapievormen die gebruikt worden voor het behandelen en lichaam en geest in balans zetten. Om reinigingsprocessen extra aanzet te geven, kunnen ook reflexologie, baunscheidt of cupping gebruikt worden.

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde een ruim begrip en er zijn vele invullingen voor. Ik noem het het behandelen van een hulpvraag op natuurlijke wijze. Er zijn vele natuurgeneeswijzen in Nederland en daarbuiten. Zelf beperk ik me tot een aantal specifieke natuurgeneeswijzen, die voor mij een prima ingang vinden in het behandelen van diverse klachten en processen.

Bij het behandelen staat bij mij de volgende zin centraal: niet te schaden en met de kleinst mogelijke therapeutische prikkel het gewenste effect te bereiken. De natuur geneest; de zieke wordt terug geleidt naar gehoorzaamheid aan de wetten van de natuur.