Nettie Nieuwlaat, Natuurgeneeskundig Therapeut

Natuurgeneeskundige praktijk Krizia kenmerkt zich als een praktijk die werkt met iriscopie en de VEGA test als diagnosemiddel. Fytotherapie, orthomoleculaire therapie, voeding en bachbloesems zijn onder ander therapievormen die gebruikt worden voor het behandelen en lichaam en geest in balans zetten. Om reinigingsprocessen extra aanzet te geven, kunnen ook reflexologie, baunscheidt of cupping gebruikt worden.

Consulten

Na het eerste contact meestal via de mail of telefonisch wordt er een afspraak gemaakt. De vragenlijst krijg je toegestuurd met het verzoek deze bij het consult mee te nemen.

1e consult van ongeveer 1 ½ uur
Het 1e constult is met name gericht op de het verzamelen van voldoende gegevens om te komen tot een goede natuurgeneeskundige diagnostiek. Hier vindt ook aanvullend onderzoek plaats, de irsicopie en de vega-test.

Vervolgconsulten zijn ongeveer 1 uur
Dit consult wordt gepland wanneer de cliënt de behandeling wil starten. Door mij wordt inhoud gegeven aan de behandeling; voedingsvoorschrift, medicinale thee, voorschrijven van orthomoleculaire therapie en eventueel andere adviezen. Bij behandelen wordt er een behandelingsovereenkomst gemaakt en wordt de lijn voor de komende tijd uitgezet.

Na ongeveer 6 weken is er een vervolgconsult waarin evaluatie en testen plaatsvinden om de inzet van de behandeling te kunnen objectiveren. Afhankelijk van de bevindingen vindt bijstelling plaats van de ingezette therapie.

Consultprijzen
Ik hanteer voor alle consulten de prijs van € 70.--. Dit is de prijs exclusief de voorgeschreven middelen. Informeer bij uw verzekeraar hoe vergoeding plaatsvindt. Betaling van de consulten vindt bij voorkeur contant plaats of via de bank.