Groei en ontwikkeling!

Krizia sluit aan bij de hedendaagse behoeften naar verdieping in het nieuwe leren, de ondernemende therapeut, de nieuwsgierige en verwonderende mens, die zichzelf centraal stelt.

Algemeen Krizia

Uitgangspunten Opleiding- en TrainingsCentrum Krizia

"Leren is een levenslang cadeau!"

Visie op

Groei en ontwikkeling
Bij opleidingen en trainingen gaat staat de lerende mens centraal. De talenten, de deugdenen te te ontwikkelen mogelijkheden. Krizia kijkt naar de wens tot verdieping en inzicht, om te komen tot beweging die het pad doet vervolgen.

Moderne didactiek
Het hart van onze organisatie ligt bij het overbrengen van kennis en inzichten binnen de maatschappelijke ontwikkelingen en met een moderne kijk op onderwijs en opleiden. Krizia sluit aan bij de wensen van deze tijd en benut alle mogelijkheden die er op didactisch gebied te vinden zijn om aan te sluiten bij de lerende organisatie en/of het individu. De opleidingen en trainingen worden gerelateerd aan leerlijnen en beroepscompetenties.

Deskundigheid
Binnen krizia werken ervaren trainers en docenten. Die met groot enthousiasme hun kennis en ervaring overbrengen op de ander en in staat zijn om de ander ontdekkingen te laten doen die ervoor zorgen, dat er helderheid komt en keuzen wel overwogen gemaakt kunnen worden.